onsdag 24 februari 2010

Linsbiffar med mangosås och bulgur


Linsbiffar ca 8 st
2 dl kokta röda linser
4 morötter
1 st rödlök
1-2 msk persilja
2 tsk spiskummin
1 tsk curry
2 vitlöksklyftor

Koka linserna och låt rinna av i ett durkslag.
Fin riv morötterna och löken.
Fräs kryddorna och löken i olja någon minut. Tillsätt morötterna och den pressade vitlöken låt fräsa någon minut till.
Blanda nu allt och forma till små biffar och stek i rapsolja.

Mangosås
1- 2 dl fryst mango
1 pressad lime
1/2 hackad röd chili
2 dl turkisk yoghurt
salt, svartpeppar

Bland alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Servera med bulgur.

1 kommentar:

  1. vad gott med linsbiffar :)
    hoppas att du får en bra helg!
    kram molly

    SvaraRadera