onsdag 24 februari 2010
Linsbiffar med mangosås och bulgur
Linsbiffar ca 8 st
2 dl kokta röda linser
4 morötter
1 st rödlök
1-2 msk persilja
2 tsk spiskummin
1 tsk curry
2 vitlöksklyftor
Koka linserna och låt rinna av i ett durkslag.
Fin riv morötterna och löken.
Fräs kryddorna och löken i olja någon minut. Tillsätt morötterna och den pressade vitlöken låt fräsa någon minut till.
Blanda nu allt och forma till små biffar och stek i rapsolja.
Mangosås
1- 2 dl fryst mango
1 pressad lime
1/2 hackad röd chili
2 dl turkisk yoghurt
salt, svartpeppar
Bland alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Servera med bulgur.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
vad gott med linsbiffar :)
SvaraRaderahoppas att du får en bra helg!
kram molly