fredag 26 februari 2010

Spiral halsdukI höstas såg jag för första gången denna häftiga spiralhalsduk. Problemet var bara att jag behövde sticka den själv om jag skulle ha någon. Jag har inte stickat sedan jag gick i skolan och hade inga bra minnen av det så hur skulle jag fixa det. Men med lite övertalning av en vän som skulle visa mig hur jag skulle göra med orden "det är inte svårt". Jag provade och oj vad roligt det var och lätt. Fort gick det så jag gjorde två stycken i olika färger så dottern och jag kan låna av varandra.

Stickning har blivit väldigt populärt sista tiden och jag förstår det för det är avkopplande man får sinnesro. Det sätter fart på hjärnan man är kreativ. Många säger att de löser problem under tiden som de stickar men det kan inte jag ännu. Jag måste vara här och nu annars stickar jag fel. Jag hoppas att fler vågar prova om jag kan så kan de flesta. Nu håller jag på att sticka ett par benvärmare det har varit en utmaning för mig återkommer om det när de är klara.
Om du vill göra en spiralhalsduk så finns det att köpa/beställa på Garnverket man behöver två strumpstickor beskrivning finns på deras hemsida.

3 kommentarer:

 1. hej milla!
  vad synd att du inte hittade chokladen i din butik :( i min coopbutik finns den.

  vet du vem du ska bjuda på risentamiddagen? jag funderar fortfarande då de jag hade tänkt inte kan.

  du får ha en fortsatt bra helg! kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  Har ännu inte bestämt vilka jag ska ha på Risenta middagen. Måste fundera lite
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina halsdukar och söt modell;)

  SvaraRadera