lördag 1 januari 2011

Nyårsmiddag


Hoppas att ni hade en bra Nyårsafton. Här hade vi det lugnt och skönt och åt god trerättersmiddag.
Temat för middagen var avlångt våran familj stod för huvudrätten.

Förrätt: Gul sparris med pepparrotblandning och rostbiff
Varmrätt: OxfileWellington, Timjanpotatismos, Rödvinssås och grön sparris
Efterätt: Hemgjord Vaniljyoghurtglass, Saffransyoghurtglass, Apelsingräddglass och stektbanan med kanel

Det var roligt att ha ett tema. Varmrätten gjorde maken väldigt bra kan tänka mig äta den flergånger. Inspiration fick vi från Gordon Ramsey.
Glassen var helt underbar särskilt Saffran och Apelsinglassen ska se om jag kan få tag på receptet.

2 kommentarer:

  1. Vad använder du för recept? :) PÅ wellington

    SvaraRadera
  2. Mixade från olika recept. Ska skriva ner det. Maken experimenterade, så jag ska höra med honom så det blir rätt, återkommer.

    SvaraRadera