måndag 3 januari 2011

Ett år gått


Idag är det 1 år sedan jag startade bloggen. Det har varit ett roligt år att få dela med sig av recept som jag tycker är bra och andra upplevelser som jag gör för att må bra. Det som har blivit mer och mer tydligt under detta år är att hälsa står för mycket annat än bara mat och träning.
Mitt första inlägg för ett år sedan var Risenta och handlade om när jag fick träffa de andra Risenta ambassadörerna. Vill du läsa det inlägget klicka här..

För att fira 1 års dagen tänkte jag lotta ut en påse Torkade Physalis de är goda men syrliga. De är Risentas nyaste produkt och kom ut i handeln i höstas. Vill du vara med i utlottningen så skriv bara en kommentar senast den 13 januari.

7 kommentarer:

 1. Grattis till 1 års jubileumet! Jag är gärna med och tävlar om Risentaprodukten :)

  För mig innebär hälsa oxå betydligt mer än träning och bra mat. Den mentala biten har minst lika stor betydelse om inte större i hälsopusslet!

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1 årsdagen till bloggen! Torkade physalis har visste jag inte fanns, men det låter gott. Jag vill gärna vara med i utlottningen.
  Hoppas du får en trevlig trettondagshelg!

  SvaraRadera
 3. Grattis till 1-års jubileumet!!Det är så roligt att du delar med dig av så mycket spännande recept!Torkad physalis låter intressant.. KRAM Marika

  SvaraRadera
 4. Grattis till 1-årsjubileumet.Läser din blogg så gott som varje dag.Tycker den är så bra.Nu har även jag beställt Linas matkasse får hoppas jag blir nöjd. Är gärnamed och tävlar om den torkade pysalisen.Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Jag är också gärna med och tävlar om pysalisen! Färska har varit min favorit så länge jag kan minnas, så då borde även dessa falla mig i smaken! Monique H

  SvaraRadera
 6. Vad spännande det låter med torkad pysalis!! Jag är gärna med och tävlar!!

  SvaraRadera
 7. Tack ni som ville vara med i utlottningen och tack för de fina kommentarerna de värmer.
  Grattis till Monique
  Kram på er

  SvaraRadera