Vid flera tillfällen i sommar har jag gjort plocksallad både för att rensa i skåpen/kylen och för att alla kan ta det de tycker om. En god dressing till blir lite extra lyxigt tipsar om en korianderdressing idag som jag gillade skarpt.
Plocksallad med korianderdressing 4 port
800g potatis
rapsolja
flingsalt
svartpeppar
4 majskolvar
2 frp halloumiost
1 burk svarta bönor
2 avokado
melon
färsk babyspenat
oliver
Sätt ugnen på 225°
Dela potatisen i mindre bitar.
Lägg potatisen på en plåt ha på olja ,salt och svartpeppar
Låt vara i ugnen ca 20-25 min
Förbered alla tillbehör
Skiva och stek halloumin
koka majskolvarna
Korianderdressing (recept från Coop)
1 kruka koriander
1 vitlöksklyfta (skivad)
1 dl raps eller olivolja
1/2 röd chili (hackad)
1 msk pressad limesaft
1 tsk dijonsenap
salt och peppar
Mixa alla ingredienser
Smaka av med salt och peppar
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar