onsdag 1 augusti 2012

Mölle och Kullbergs naturreservat

Det är inte var dag maken hamnar på bild

En blåsig dag bestämde vi oss för att åka till Mölle och Kullbergs naturintresserat. Maken hade varit där förut på en fotoresa och var helt lyrisk. Vi började med att titta runt hamnen i Mölle och åt lunch hos Systrarna på Piren ett riktigt mysigt ställe. Men tok för dyrt och blev förvånad att man serverade maten på engångsmaterial. Jag beställde Hamnburgare tyckte det lät spännande, men ack vad jag bedrog mig. Fisken var fint stekt, men resten kändes bara dit slängt och ingen kärlek i tillagningen här, med tanke på priset. Men miljön var det inget fel på :)

                                                                  Dottern drömmer sig bort

Sedan åkte vi till Kullaberg vilket ställe säger jag bara hur stort som helst och vilken miljö.
Vi valde att bl.a gå till Silvergrottan jag gick inte hela vägen för det här var ingen lät väg och fel skor hade jag för denna klättring. Men det gjorde inget för jag satt på en klippa medan dottern och maken vandrade ner till grottan. Det finns hur mycket som helst att se på detta ställe och man behöver kanske inte välja det svåraste som vi råkade göra. Ja hit vill jag verkligen åka tillbaka och då ska jag inte klättra utan vandra mer runt i omgivningarna :)

8 kommentarer:

 1. Nu har jag läst om Kullabergs alla grottor och det verkar ju vara ett ställe för mig. Vi kanske kan göra nåt gemensamt neråt?

  SvaraRadera
 2. Där är så fint på Kullaberg!!!
  Vi var en dag på semestern på Nimis, om ni inte varit där så åk dit, men ta på ordentliga skor. Jag har bilder därifrån på min blogg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att jag missade ditt inlägg om detta, brukar ju läsa din blogg.
   Tack för tipset nu har jag sparat det till nästa tillfälle jag är i krokarna :)

   Radera
 3. Så där ja, då är vi uppdaterade här hos dej också. Ser ut som ni haft en bra sommar hitintills och njutit!
  Lammburgarna ni la på grillen lät så goda så, man blev ju riktigt sugen! Och tipset om bokbörsen tackar vi för, där ska vi absolut kika in!

  Ha en riktigt skön helg,
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut haft det jätte bra :)
   Lammburgarna tror jag skulle passa er.
   Bokbörsen är riktigt roligt att kolla in på :)

   Radera
 4. Fina bilder!

  Visst är det tråkigt när man betalar dyra pengar och sedan får mat man kunde gjort tio gånger bättre själv? Avskyr framför allt när man får köpehamburgerbröd på restaurang. Hur lätt är det inte för dem att baka eget, vilket höjer allt tusenfallt.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Det är riktigt tråkigt när man inte engagerar sig i maten om man ändå har valt att ha en restaurang.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera