måndag 14 juni 2010

Intensiv period


Maj och början av Juni har varit intensiv och rolig men gränsen till för mycket.
Det har varit födelsedagar båda mina barn har fyllt år och släktingar om vartannat.

Orienterings säsongen är på topp, så det har varit en del tävlingar för dottern.

Under Maj hade jag uppdrag att som Risenta ambassadör att anordna en middag med Risenta produkter och recept i från Risenta.
Det som jag bjöd på var päronpizza, waldorfsallad, lax med dillquinoa, muslitoppad cheesecake recept se tidigare inlägg.

Sedan har mycket fokus legat i planering och genomförande av studententfesten för sonen studentbuffe recept se tidigare inlägg.

Jag har gått en funktionärskurs eftersom jag ska jobba 6 dagar på O-ringen i sommar det är väldigt spännande att träffa nya människor vilken energi det finns.

I slutet av Maj åkte jag och några väninnor till en gullig lantbutik som heter Smultrongården där finns det heminredning och kläder butiken ligger i ett 1700-tals hus. Miljön i och runt butiken är så vacker man kan inte bli annat än avslappnad. Om man vill kan man beställa lite lättare förtäring eller kaffe och kaka. Vi hade förbeställt paj och sallad och till efterrätt rabarberpaj med vaniljsås det var väldigt avslappnande i den idylliska lantmiljö. Det var så skönt att byta miljö några timmar och få umgås med sina vänner på ett annorlunda sätt kan varmt rekommenderas.
Jag köpte en underbar te mugg från smultrongården muggen kommer från västergården och heter bultande hjärta se bilden.


Den andra 2 juni firade jag och min man att vi varit gifta i 20 år.
Dagen till ära överraskades jag med att bli bjuden på restaurang och på bordet stod det champagnefärgaderosor som hade samma färg som vi haft i brudbuketten 20 år tidigare så vackra se dem på bilden. Sedan kom det in champagne och god mat och gott vin.
När det var dags för efterrätten blev jag överraskad igen servitören kom in med ett silverfat och på det låg det ett paket. Det var svårt att inte börja gråta av glädje.

Så här har det varit den sista tiden stressigt, roligt avslappnade, kärleksfullt, lärorikt. Ta vara på tiden men stanna klockan mellan varven och andas och reflektera över vad som händer. Ha det gott

4 kommentarer:

 1. ååå vilken romantisk man du har, håll hårt i honom de växer inte så många som han på träden längre;)

  SvaraRadera
 2. Tackar för den fina kritiken!
  Vad himla skoj att du har en hälsoblogg!! Om jag inte hade butik skulle det säkert blivit nåt liknande för mig. Jag är ju en "ärkeveggie" sen snart 30 år tillbaka o jätte intr av hälsa. Så recept på risentas grejer var kanon bra för mig! Ska lägga till dig på favoriter för just nu hinner jag inte göra nåt. Men den dagen kommer o då ska jag kolla vad vi kan hitta på att göra för smaskens. Självklart handlar jag risenta hela tiden. Dom har ju ett så jätte stort urval.
  För veggie recept kan man kanske kolla deras hemsida, eller har du några andra tips? Tack för tipset om din blogg. Ha det gott o lycka till med orienterandet som jag ser är en stor del av ert liv:)
  Eva

  SvaraRadera
 3. Eva
  Jag har här på bloggen har jag en del veggo recept.På Risentas hemsida finns en del. Och jag kan rek att gå in på mollyshälsoblogg finns länkad på sidan.
  Ha det bra

  SvaraRadera
 4. Malin
  Det ska jag göra. Känns konstigt att vi varit gifta i 20 år tiden har gått fort.
  Ha det gott

  SvaraRadera