söndag 14 mars 2010

Anja Pärsons nötblandningar


Risenta lanserade vecka 9 sina nya nötblandningar: Skogsbärslycka, Norrskensnötter och Tranbärstankar som de gjort i samarbete med Anja Pärson. Som ambassadör för Risenta har jag förmånen att få provsmaka dessa underbara produkter.
Har haft några smaktester om vad folk i min närhet har tyckt om dessa blandningar.
Den blandning som de flesta tyckt bäst om har varit Norrskensnötter där är blandningen mandlar, cashewnötter, hasselnötter, pekannötter, pistagekärnor och salt. Den har smakat väldigt bra efter träning tycker jag man får lite ny energi.
I min familj tycker vi att Tranbärstankar har varit godast den innnehåller cashewnötter, torkade tranbär, hasselnötter, torkade äppelbitar, pekannötter och socker.
Skogsbärslycka är också god men många tycker att den har varit lite för söt den innehåller pumpakärnor, cashewnötter, mandlar torkade blåbär och lingon och socker.
Annars har kommentarerna varit att det har smakat rent inte så feta och inte för salt. Men en del har reagerat på att man har tillsatt socker på två av blandningarna. En miss som man har gjort är att påsarna är lite svåra att öppna.
Dessa blandningar är bra som ett lätt mellanmål när man kan behöva fylla på reserverna.
Har du provat någon av dessa blandningar? Vad tyckte du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar