söndag 3 januari 2010

Risenta

Bovetetabbouleh


muslitoppad cheescake

Den 8 december 2009 var jag 0ch nio stycken tjejer i Stockholm på Risenta fabriken. Vi hade blivit utvalda till ambassadörer. Som Risenta Ambassadörer kommer vi bl.a att testa produkter och recept. Vi kan lämna synpunkter och ideer till Risenta. Två gånger om året ska vi arrangera middagsbjudningar hos oss, då man kommer att bjuda 5-10 personer. Och dokumentera med bild och skrift. Det ska bli roligt. Det var en givande dag vi fick se på Risentas produkter,tillverkning.Vi avslutade dagen med att bli bjudna på mat och underhållning av hälsokocken Jacob Wismar. Han bjöd på Linshummus, Müslitoppad cheesecake, Päronpizza med valnötter & chévre, Åländskt brännvinsbröd med gojibär, Bovetetabbouleh och Citrusmarinerade bönor.
Det var mycket trevlig dag kväll med människor som har samma intresse som mig. Två av tjejerna har egna bloggar och en har en egen hemsida gå gärna in på deras sidor och få inspiration.Bilderna från denna dag kommer från Molly tack snälla Molly för att jag fick använda bilderna :) Här kommer länkarna till dessa trevliga tjejer.
mollys hälsoblogg Susan- Live2day Jessica

2 kommentarer:

  1. Spännande! Nu var det ju en tid sedan du började med detta... men... Är du fortfarande ambassadör? Kul att umgås och diskutera med liksinniga. Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var bara under ett år som jag var det, men riktigt roligt:)

      Radera