torsdag 5 oktober 2017

Grå Gåsen


I somras bodde vi en natt på pensionatet Grå gåsen där man spelat in programmet "Så mycket bättre" Några veckor innan vi var där spelade de in för åttonde året. En av årets artist som jag tycker ska bli spännande att få höra igen är Uno Svenningsson.
Pensionatet är ett charmigt hus från mitten av 1800-talet och är sparsamt renoverat.
I vårt rum som hade nr.6 hade bl.a Jill och Orup bott. Rummet är enkelt och har charm, men har behov av renovering. Badrummet var katastrof litet och slitet och inget vatten till handfatet. Men vi fick låna ett annat handfat som låg i närheten av rummet.
Miljön runt pensionatet är riktigt fint. Nackdelen att bo på en känd plats var att det hela tiden var folk som kom och fotograferade, fast de inte bodde på pensionatet. Det kändes också lite ostrukturerat när man kom. Det stod bilar hur som helst och folk sprang lite överallt och man fick leta efter personal, för att kunna checka in. Men personalen var väldigt trevlig när vi väl hittade dem:)Jag hade bokat bord på Gåsens lada till kvällen och det var ett fantastiskt god mat och suverän personal. Ladan var lika mysig som jag hade trott och kan absolut åka tillbaka och äta där. Pensionatet tycker jag var ok och det är en rolig grej att ha bott där, men annars tycker jag att det var för dyrt, för vad man fick.

Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram@millashalsoblogg och Twitter@millafunderar

10 kommentarer:

 1. Oj, nog räknar man med att det finns vatten i handfatet där stjärnorna bott. Inte trodde jag att de nöjde sig med enkla rum i behov av renovering.
  Ladan verkar ju hur mysig som helst i programmet så det var ju kul att höra och se att den är det även i "verkligheten"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul i alla fall att ha bott på samma ställe:)

   Radera
 2. Så mysigt. Men kan förstå att det inte är så kul om det springer runt andra utomstående och fotograferar. Inte så passande. Ha en fin helg Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en del som var där och fotade var så respektlösa mot dem som bodde där.
   Tack desamma

   Radera
 3. Trist att känna att det var dyrare än vad det var värt. Men du såg ut att ha det rätt mysigt ändå. Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett mysigt ställe och jag är glad över att ha varit där :)

   Radera
 4. Ja det låter som om det kanske inte var det bästa stället men förstår ändå att det var en upplevelse att vara där. Programmet är riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt rolig upplevelse miljön är fantastisk och huset charmigt:)

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera