Tänkte tipsa om en god citronpannacotta jag bjöd på i helgen.
Citronpannacotta
1 vaniljstång
5 dl grädde
1 dl gelésocker
skal av en ekologisk citron
Skåra vaniljstången och skrapa ur fröna.
Blanda ner dem tillsammans med grädde och gelésocker i en kastrull (låt den urskrapade vaniljstången koka med )
Blanda ner det finrivna skalet från citronen.
Koka blandningen ca 1 minut.
Ta bort vaniljstången
Häll sedan upp i glas eller formar.
Ställ i kylen minst 3 timmar
Vill du ha fler tips på pannacotta så kommer det här:
Lingonpannacotta se recept här..
Lakritspannacotta med hallonspegel se recept här..
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg
Mums!!!
SvaraRadera:)
RaderaFräscht med citron i!
SvaraRaderaDet blev riktigt bra:)
Radera