tisdag 25 mars 2014

Havrevåfflor med rårördasvartvinbär

Var sugen på våfflor i dag på självaste våffeldagen:) Jag hade en del havregryn hemma och tänkte att jag skulle testa att göra våfflor med det. Till serveringen gjorde jag rårördasvartvinbär och gott blev det:)

Havrevåfflor ca 8st inspiration från matsmart
4 dl havregryn
41/2 dl mjölk
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
smör till gräddning
Blanda mjölk, havregryn, vaniljpulver och ägg i en skål. Mixa till en slät smet med stavmixer låt stå och svälla ca 10 min innan du börjar gräddningen.

Rårördasvartvinbär
Färska eller upptinade svartvinbär som blandas med råsocker i önskad mängd

Ha det gott
kram Milla

4 kommentarer:

  1. Så fiffigt med havregryn i våffelsmeten! :)
    En fortsatt fin vecka till dig, kramizar!

    SvaraRadera
  2. Vad smart! Det där ser ju riktigt gott ut! Måste testas i helgen! :)
    /Frida
    http://matsdotter.shapemeup.se/

    SvaraRadera