fredag 19 juli 2013

Vaxholm

Vi har pratat många gånger om att åka till de fina skärgårdsstäderna och i år blev det äntligen läge att göra det. Vi gjorde en minisemester med våra vänner från Norge. Den eftermiddagen vi träffades var det regnigt och ca 10°. Vi hade tagit med oss lunch som vi hade tänk mysa med i någon fin park:)
Men det blev inte riktigt så, det var ösregn och kallt. Vi stannade och åt i en lekpark där taket till rutschkanan blev vårt skydd, men det blev mysigt ändå:) Medan karlarna letade långtidsparkering, så gick vi tjejer och tittade i inredningsbutiken Magasinet, ett riktigt mysigt ställe. Jag köpte i alla fall ett snyggt paraply:) Regnkläder som jag i stort sett jämt bär runt på hade jag lämnat hemma. Sedan bar det i väg till kajen och vänta in vår båt som skulle ta oss till Kastellet Bed & Breakfast:)

Kastellet - vilket ställe, mycket att utforska. Vi gick runt en stund och kollade läget efter incheckningen.
Sedan bar det av till Vaxholm igen för att äta på någon bra restaurang. På kvällen kom solen fram och dagen därpå blev en underbar dag. Då åkte vi en av skärgårdsbåtarna till ön Grinda:)

Efter lite mer än ett dygn tillsammans var det dags för oss att åka tillbaka till Närke och den Norska familjen skulle fortsätta sin semester i Stockholm:)

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Härlig minisemester ni har haft! :)
  Kanske ska också åka till Vaxholm nån gång, verkar jättemysigt! :)
  Ha en fin kväll!
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Tack Vaxholm var riktigt mysig sommarstad ha det bra

  SvaraRadera
 3. Härliga foton och vilken fin utflykt! :) Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Vi har precis påbörjat semestern så nu väntar 4 härliga veckor som bara ska njutas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har det bra är just nu i Storbritannien:) ha en riktigt bra semester njut av dina veckor:)

   Radera
 4. Märkligt men vi var också i Waxholm förra veckan men på torsdagen. Visst är det fint där. Ha en fortsatt skön sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var i Vaxholm mellan onsdagen och torsdagen tänk om vi hade sprungit på varandra:)

   Radera
 5. Vad fint! Vaxholm är en liten idyll :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint älskar sommar Sverige :)

   Radera