onsdag 8 juni 2011
Fylld lövbiff
Ett roligt och gott sätt att servera lövbiff på. Till och med min dotter som inte är så förtjust i zucchini gillar den här rätten. Inspiration till rätten kommer från Allt om Mat
Servera gärna en tomat och rödlöksallad till.
Fylld lövbiff med zucchini och salami
400 g lövbiff
75 g salami
500 g zucchini
rapsolja
salt
svartpeppar
Hacka salamin.
Skär zucchinin i tärningar.
Fräs tärningarna i lite olja i en stekpanna.
Rör ner salamin.
Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar.
Lägg på zucchiniröran.
Vik ihop och fäst med tandpetare.
Stek köttet på båda sidor i stekpannan.
Servera ev överbliven röra brevid.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
oj så enkelt och gott det lät. Tackar för tipset, detta ska provas :)
SvaraRadera