söndag 25 mars 2012

Galenskaparna m.m

Föreställningen "30 års festen med After Shave och Galenskaparna" var riktigt bra. Andra akten var klart bättre än första. I första akten blev det för lite sketcher och för mycket sång, men i andra akten blev det mer jämt fördelat.
Många godingar var med: Farbror Frej, Roj och Roger m.m.
Jag kom att tänka på när jag var tonåring och Macken gick på TV då träffades man ett gäng kompisar och tittade på programmet och när det var slut då kunde man göra något annat, men just Macken var heligt på något vis.Idag kände jag att förkylningen jag haft mer än en vecka började släppa den har varit riktigt besvärlig. Min räddning har varit Sinova forte den lindrar verkligen i mina stackars bihålor. I dag har jag inte behövt nässprej utan bara tagit Sinova. Den går att handla på Hälsokraft och i välsorterade livmedelsbutiker.
Tack vare att jag inte var lika förkyld längre kunde jag gå på Zumbamaraton (21/2 timma) så roligt var det, men jobbigt och det kommer garanterat att kännas i morgon framför allt i vaderna och bröstmusklerna.
Det var kul att träffa fler Zumba instruktörer och se hur de är, så jag lättare kan välja de instruktörer som passar mig när jag vill träna Zumba nästa gång.
Den här häftiga låten var med i dag riktigt bra är den.

Ruslana - Wild Dances som vann 2004 Eurovision Song Contest(Ukraina )


Ha en riktigt skön söndag kväll.

6 kommentarer:

 1. Funderar på att köpa biljetterna till Galenskaparna åt min sambo när han fyller år. Maratonzumba låter tok-roligt!

  SvaraRadera
 2. Om sambon tycker om den typen av humor tycker jag absolut du ska köpa biljetter till det. Det var verkligen tok roligt på zumban.

  SvaraRadera
 3. Wow, 2,5 timmar zumba, kul och bra jobbat :-)

  Vilken snygg design du har fått på bloggen. Själv kommer jag aldrig till skott, så mycket annat som ska göras.

  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, Macken har man väl skrattat åt mer än en gång, så himla kul det var! Händer ibland att vi kollar lite på You tube när vi känner oss nostalgiska:)

  SvaraRadera