måndag 25 juli 2011

Mini semester

En ljummen dag i juli åkte vi till Östergötland. Vi började med att äta vår medhavda matsäck vid en skogsdunge i Söderköping. När vi var mätta och belåtna vandrade vi runt i den gulliga Madicken staden vid Göta Kanal.

Efter ett tag var vi fika sugna och ställde oss i kön till glassrestaurangen Smultronstället. Efter en ca 30 min var det vår tur att få ett bord och beställa de fina glassarna.
Jag beställde en av årets nyhet solglimt medan maken och dottern tog Pärla och sedan kaffelatte till det. Här kan du se vad vi köpte förra året
När vi var klara så ändrades vädret tvärt det började regna. Vi gick mot bilen för nu var det dags att åka till First Camp i Kolmården där vi hyrt en liten stuga.

Väl framme på campingen slutade det regna och åska vi checkade in och köpte biljetter till kvällens föreställning Ronja Rövardotter.Kvällen blev magisk denna vildmarkssaga kan man ju se hur många gånger som helst. Miljön känns väldigt passande man sitter under tak men väggarna är öppna så man ser den vilda naturen.Efter denna underbara teater, så gick vi till Restaurang Sjöstugan med min kusins familj, som var med som skådespelare på föreställningen.


Ronja Rövardotter går tisd - lörd t.om 6 aug läs mer här...

1 kommentar:

  1. Jag skulle kunna åka dit direkt bara för att få smaka på dom där glassarna! MUMMA!!!

    :) Kram

    SvaraRadera