onsdag 23 augusti 2017

Boktips

I sommar har jag läst två böcker som är lätt lästa, men som ändå berör. I grund och botten handlar båda böckerna om att börja om och att våga bryta gamla mönster.

Lyckostigen av Anna Fredriksson
Det är min tredje bok som jag läser som Anna skrivit och denna bokfastnade jag för lite mer för än de andra. Den är lättläst ibland småbanal, men är skriven med en känsla som gör att man vill följa personerna i boken. Det handlar om relationer och hur svårt det kan vara ibland.
Hon tar upp tänkvärda teman som Vad är lycka?  Hur pengar och status påverkar och själsligt utanförskap.
Vill du läsa vad jag skrivit om de andra böckerna jag läst av Anna så klicka Här och Här

Om du bara visste av Caroline Säfstrand 
Den här boken har cirkulerat på mina bokbytesträffar och de som läst den har pratat mycket väl om den. Boken är lättläst, men jag tyckte den var trög till en början sedan ville man inte släppa den.
En berättelse om två trasiga kvinnor som farit illa under sin uppväxt som möts under en sommar på en ö. Men det är ingen tung, dyster eller jobbig bok. På något sätt lyckas Caroline med konststycket att blanda det glada, varm och vackra med det tunga och ibland sorgliga.
 
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar

4 kommentarer:

 1. Tack för tipsen. Jag är fast i deckarträsket, jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod,där kan jag fastna ibland jag med:)

   Radera
 2. Jag läste hennes senaste avskedsfesten i somras (Anna Fredriksson) Den tyckte jag var superbra, annars sommarhuset och augustiresan, hon är en favorit!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon skriver på ett beskrivande sätt som fångar en😊 Augustiresan och avskedsfesten har jag inte läst det kommer jag göra på sikt😊

   Radera