tisdag 11 april 2017

Laxtårta

Den här godingen brukar jag göra i påsktider.

Laxtårta
Botten
200 g kavring
50 g smält smör
Smält smöret.
Kör brödet i en matberedare, häll i smöret och blanda dessa.
Häll ner i en form och platta till, ställ sedan in i kylen minst 1 timma.


Fyllning
Blanda
5 hårdkokta hackade ägg
200 g finhackad rökt lax
1 dl hackad gräslök
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
 salt, peppar
Bred ut smeten i formen ovanpå den kylda botten. 
Låt den vila i kylen tills det är dags att äta den (gärna någon timma)

Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram@millashälsoblogg och Twitter@millafunderar

6 kommentarer:

  1. Åh, så gott!
    Åt första påskbordet idag på lunchen med bl a god lax, sillar av olika slag och ägghalvor med olika röror. Mums!

    SvaraRadera
  2. Åh, så gott! Brukar göra en liknande.
    Önskar dig en riktigt skön påskhelg!
    Kram Lena

    SvaraRadera