Den här godingen brukar jag göra i påsktider.
Laxtårta
Botten
200 g kavring
50 g smält smör
Smält smöret.
Kör brödet i en matberedare, häll i smöret och blanda dessa.
Häll ner i en form och platta till, ställ sedan in i kylen minst 1 timma.
Fyllning
Blanda
5 hårdkokta hackade ägg
200 g finhackad rökt lax
1 dl hackad gräslök
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
salt, peppar
Bred ut smeten i formen ovanpå den kylda botten.
Låt den vila i kylen tills det är dags att äta den (gärna någon timma)
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram@millashälsoblogg och Twitter@millafunderar
Åh, så gott!
SvaraRaderaÅt första påskbordet idag på lunchen med bl a god lax, sillar av olika slag och ägghalvor med olika röror. Mums!
Låter riktigt gott:)
RaderaMums!
SvaraRaderaHa en fin påsk!
Kram Jenny
Tack desamma
RaderaÅh, så gott! Brukar göra en liknande.
SvaraRaderaÖnskar dig en riktigt skön påskhelg!
Kram Lena
Tack desamma:)
Radera