söndag 3 januari 2016

Milla fyller 6 år

Tänkte bjuda på lite återblick från 2015 har valt ut några inlägg, som känns lite extra i hjärtat.

Den spännande rätten bönpasta med parmesangrädde som jag smakade på Hälsomässan 2014 återskapade jag med lyckat resultat. Min reflektion angående bönpastan är att jag gillade bönpastan fettuccini med gröna sojabönor bäst. Tyckte den som hade gula sojabönor och var tunnare som spagetti var riktigt läskig.
Vill ni se receptet på pasta såsen klicka här...

En annan riktig höjdare är kall-marinerad kycklingfilé som jag bjöd på när dottern tog studenten
Se receptet här..

Maken och jag var på Sicilien i somras där fick jag riktigt mycket matinspiration bl.a den här Fänkålsrisotton klicka för recept här..

En riktigt annorlunda matupplevelse var när maken och jag var i Fäviken se inlägget här..

Riktigt roligt var det när tidningen Nerikes Allehanda uppmärksammade min arbetsplats som jobbar med Operation giftfri förskola läs inlägget här..

Min bekantskap av författaren Maria Lang blev en riktigt lyckad grej. Kul att börja läsa hennes böcker fast de har några år på nacken. Riktigt roligt var att gå vandringen Maria Langsfotspår i Nora läs inlägget här...

På senhösten gjorde jag en lite undersökning om hur man ska sortera värmeljuskopparna. Detta ledde till flera inlägg och en radiointervju läs gärna inläggen.
Inlägg 1
Inlägg 2
Inlägg 3
Inlägg 4

Under året som gått har jag flera gånger drabbats av skrivkramp. Jag hoppas att det inte blir så under 2016 och att det ska gå smidigare för mig att skriva inläggen. När jag haft skrivkramp, så har jag haft så mycket jag vill skriva om, att det slutat med att det inte blivit något inlägg. Idéerna har det inte varit brist på utan att sortera dem.
Under 2016 planerar jag att ha inspirationsträffar med Saras Eviga som skriver om miljö och giftfria lösningar i vardagen. Vi behöver båda två träffas och prata om detta ämne för det är inte så lätt att skriva om. 
Jag hoppas också att få intervjua min kiropraktor om hans jobb och berätta min upplevelse hos honom från fobi till övertygad.
Jag ska bli bättre under 2016 att skriva om min träning och olika träningsformer. Glömmer bort att skriva om det eftersom det är min vardag. 
Vill tacka alla mina läsare för utan er vore bloggen ingenting.

Ta hand om er och tack för de här 6-åren
Kram Milla
följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar


11 kommentarer:

 1. Grattis!!
  Jag uppskattar verkligen din blogg. Du har en härlig blandning av ämnen och förstår att du har mycket du vill dela med dig av. Det tackar jag för!
  Snygg header du bytt till! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Åh. Inspirationsträffar låter fantastiskt, det måste vi boka in! Jag är så glad att jag "hittade" dig på cykelturen från Naturens Hus i oktober (tror jag det var?) 2014. Din blogg är en riktig inspirationskälla och jag hoppas också att du slipper skrivkrampen detta år. Kram 💜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst låter det bra😊 Jag vilken lyckträff att vi träffades då😊 Jag hoppas att det ska gå lättare att skriva i år
   Ha det gott

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Varmt grattis! Du har en väldigt trevlig och mycket intressant blogg! Du delar generöst med dig av allt du kan och allt du lär dig. God fortsättning med både blogg och allt annat i livet! Kram! :-)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till dina 6 år med bloggen! :-) Extra roligt när media också lyfter fram ditt engagemang. Både i tidningar och radio. Saras Eviga ska jag titta in och se vad det är för spännande blogg. Så roligt med inspirationsträffar! Önskar dig en fin fortsättning på det nya året! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack😊
   Önskar dig ett riktigt bra 2016
   Kram

   Radera
 6. Stora grattiskramar från oss, och vår 6-åring! Vi lyckades ju glömma bort vår bloggs födelsedag, men vi skyller på åldern:)
  Gillar din nya header väldigt mycket, ett vackert foto!

  Stor kram till dej, och en riktigt fin fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra året glömde jag och ni påminde mig😊
   Tack är riktigt nöjd med headern
   Kram

   Radera