torsdag 10 juli 2014

Små guldkorn att besöka:)

Är på min andra semester vecka och några utflykter har det varit:) Här kommer lite tips vad man kan göra i Närke eller Östergötland om man har vägarna förbi.

Vid Järleån Naturreservat gick vi en liten vandring på ca 6 km med ett par vänner. Vi hade tagit med kvällsmaten en mysig kväll blev det:) Det finns ingen rundslinga, men vi hade två bilar en bil ställde vi vid Järlekvarn och den andra i Hammarby. (Har man en bil så kan man ställa bilen mellan dessa ställen finns en bra parkering på mitten av sträckan, om man inte vill gå 12km)En dag tog vi med svärmor på en liten utflykt till en gårdsbutik i Närkes kil som ligger två mil från Örebro Broby Unikt . En riktigt liten mysig butik med heminredning och café.


Askersund fick ett litet besök av oss också under förra veckan. Mysigt att bara strosa runt i den gulliga staden. Vi åt den otroligt goda Italienska glassen Goglass som finns på Snäckbåten. 


Den här veckan har vi varit två dagar i Norrköping/Söderköping umgåtts med några av mina kusiner och haft det jätte mysigt. Vi var på Harry Potter utställningen:)  Utställningen är t.om den 7 sep om du har ICA kort så har man 20%  rabatt om man bokar via Ica.


En stad som jag verkligen gillar är Söderköping. Årliga besöket på Smultronstället är nu gjort och jag valde en av årets nyheter:)

4 kommentarer:

 1. Tack själv för tipsen!! Älskar Söderköping och har faktiskt funderat just på Askersund (eftersom vi passerar när vi åker till Örebro) och Harry Potter utställningen :)
  Mvh

  SvaraRadera
 2. Återigen så vackra och inspirerande bilder! :-) Hoppas allt är bra i sommarvärmen. Jag tänkte passa på att höra om det funkar att ha bokcirkelchatt den 4:e eller 5:e augusti, i stället för den 7:e. Jag jobbar den sistnämnda kvällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Det funkar både den 4 och den 5 för mig.

   Radera