torsdag 26 september 2013

Linsgryta och London

I början av mitt bloggande tog jag inte kort på alla maträtter, nu håller jag på att gå igenom mina gamla inlägg och ta bilder på det som saknas.
Här kommer en riktig god maträtt nu med bild:)
Linsgryta med kokos (se recept här)

Ni som följer mig på facebook vet att jag har varit på minisemester i London. Jag var där med några av mina tjejkompisar jisses vad mycket vi hann med. Här kommer lite bilder från vår resa:)

Vi åkte tunnelbana, buss, taxi och sedan gick vi rätt många kilometer dessa dagar:)
Vi såg bl.a Mamma Mia musicalen, Madame Tussauds, Big Ben, Spitalfields Market, Camden market, Harrods, Portobello Market, London Eye, Den blå dörren från filmen Notting Hill + bokhandeln (nu skoaffär)

I nästa inlägg kommer det recept med lingon :)

8 kommentarer:

 1. Spännande. Jag har aldrig varit i London men en dag så ska jag dit:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kul och första gången jag var i London:)

   Radera
  2. Vad härligt att resan blev lyckad, och så mycket ni verkar ha hunnit med! Det är 40 år sedan jag var i London, så mycket har nog blivit annorlunda. Dags för en tripp igen tror jag.

   Radera
  3. Mycket är nog likt i London, men när vi var där renoverara de många gamla husbyggnader:)

   Radera
 2. Så smart att laga till gamla inlägg och ta foton, kanske något man skulle gjort... Även kanske laga till och fota om vissa mindre lyckade bilder:)
  London var det nära att vi bokade in till höstens resa, dock blir det Prag denna gången istället. Fast nu när vi ser dina bilder så är det nästan så vi ångrar oss...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja många guldkorns recept finns det undrar varför jag inte tog korten från början :) Mitt nästa steg att ta nya bilder på de som är mindre bra tack för tipset:) Men vad komiskt vi skulle åka till Prag men det blev London då kan ju ni sen ge lite tips om Prag:) Ha det gott

   Radera
 3. Åh längtar tillbaka till London. Älskar den staden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktigt spännande stad dit vill jag åka tillbaka:)

   Radera