måndag 4 mars 2013

Dagspa

Tittade på lite roliga bilder idag sedan vi var på dagspa på sportlovet. Vi hade med oss vår lilla kamera som man kan fotografera med undervattnet. Tur var det att vi var ensamma på spaavdelningen och jag vet inte om övriga gäster hade uppskattat vår lek. Man blir som barn på nytt, kul när man kan leka med sina tonårsbarn :)
Vi lyckades att tajma spadagen denna gång, med att vara ensamma på hela avdelningen med full service underbart :)
Först frukostbuffé sedan bad, bubbelbad, basta, slappa, prata och umgås. Dricka vatten, kaffe och äta frukt, lunch, basta, bubbla, fika,......... Sedan behandling.

Jag provade något som hette Oligomer pure bath
"Få hela systemet totalt dränerat på orenheter och slaggprodukter! Ingredienserna i detta bad har både slimmande, uppstramande, avslappnande, avgiftande och remineraliserande egenskaper. Vårt frystorkade havsvattenbad är en riktig fitnessbehandling. Ett bad i oligomer motsvarar fyrtio bad i havet. En skalpmassage och starka massagestrålar ger dig en fantastisk avkoppling".Info vildmarkshotellet kolmården.

Det kändes först lite konstigt att lägga sig i ett badkar när man legat i blöt hela dagen.
Badet var ganska varmt, skönt till en början, men tyckte det blev lite jobbigt efter ett tag.
Det började med att det bubblade, sedan började det komma massagestrålar med ganska hårt tryck. Jag hade fullt sjå att hålla mig kvar på rätt plats i karet :) Det avslutades sedan med en huvudmassage av massören. När jag sedan gick upp ur badet blev jag lite yr, men efter lite vatten och fruktpåfyllning blev allt normalt igen. Hade väl lite slaggprodukter som åkte ut :) Jag var riktigt len på huden flera dagar efter denna behandling. Den här dagen kommer jag leva på länge underbart att pausa och bara umgås med nära och kära.
Här kan du se andra bilder och en recension av Vildmarshotellets dagspa från förra året när vi var där:)

Ha det gott

14 kommentarer:

 1. Oh, vilken underbar vistelse! Och en sådan behandlingskulle jag också vilja göra! :)
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Såå mysigt! Vildmarkshotellet är mina gamla hemtrakter. Där har jag firat nyår ett antal gånger när jag var ung eller yngre menar jag. :-)

  SvaraRadera
 3. Där har jag aldrig varit men fyra -fem andra spa:n har jag varit på. Senast i somras då vi var på S:t Jörgens i Göteborg. Underbart och lyxigt. Man mår som man förtjänar efteråt. Kul bilder! Kram!

  SvaraRadera
 4. Visst är det så skönt att unna sig något sådant som detta, njuta och bara få vara!

  SvaraRadera
 5. Skönt med spa;)
  Ha en fin dag
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 6. Vilken häftig bild på er under vattnet!

  SvaraRadera
 7. Jättehärliga bilder! ser supermysigt ut... <3

  SvaraRadera