söndag 24 oktober 2010

Stockholm

Förra helgen åkte jag och maken till Stockholm, för att titta på The Blue Man Group på Göta Lejon.
Innan det var dags att gå till Göta Lejon gick vi runt och tittade lite på Söder bl.a.var vi på Söder hallarna. När det var dags för lunch gick vi till en helt underbar restaurang Hermans på Fjällgatan. De har vegetarisk buffé dagens tema var Asiatiskt. Efter det var det dags att checka in på hotellet och sedan var det Göta Lejon och The Blue Man Group.

The Blue Man group uppträder tre i taget och är alltid klädda i svarta dräkter och blå masker. Under föreställningen som är två timmar får man uppleva musikaliska, akrobatiska och komiska inslag. De har en unik form av underhållning det är inte konsert, inte teater, inte cirkus. Men det är kul, inspirerande och de har ett nytänkande. Jag har aldrig sett något liknande och kan varmt rekommendera att titta på denna annorlunda underhållning.
Vilken bra helg precis vad man behöver. Bryta vardagen och bara umgås och uppleva roliga saker tillsammans.

4 kommentarer:

 1. Låter härligt! Ja, man behöver verkligen såna helger ibland, att bara umgås utan hemmakraven å få umgås! Livet är underbart!!!

  SvaraRadera
 2. Absolut, det var så skönt och roligt.
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag brukar gå på deras julbord och på sommaren firar jag och pojkvännen våra årsdagar med att gå på hermans. Ljuvlig mat!

  SvaraRadera
 4. Julbord måste vara helt suveränt.
  Tack för tipset

  SvaraRadera