torsdag 7 oktober 2010

Filmtips Invictus-De oövrvinnerliga


Igår hade jag film kväll med film nr 4 Invictus-De oövervinnerliga.

Inledningen på filmen etablerar Sydafrikas skilda världar.På ena sidan vägen står vita spelare och spelar rugby och på andra sidan svarta pojkar. De vita var välkädda och de svarta barfota. Apartheid är officiellt avskaffat men segregation består.
1994 blir Nelson Mandela president och har som mål att att skapa en stat för alla. Han tar hjälp av kommande Rugby-VM. Landslaget spelar dåligt men Mandela blir lagets främste support inför VM.
Den bästa skådespelaren i denna film är Morgan Freeman som spelar Nelson Mandela.
Den här filmen var inte svår att betygsätta det blir 4 av 5 och alla var överens.
Det är en viktig film, man får sig en tankeställare.

Jag är en buzzador och det innebär att jag är med och marknadsför spännande varor och tjänster. Just nu är jag med i en kampanj för lovefilm.se

Fördelen med att hyra filmerna från lovefilm är:
Inga förseningsavgifter
Allt porto ingår
30 nya film premiärer varje vecka

Om det är någon som vill prova LOVEFiLM så har jag en rabatt kod som man kan använda fram t.om 31 okt uppge koden FILM09 och man får hyra 4 filmer gratis en månad.

Bra att veta: Ditt introduktionserbjudande gäller under 1 månad. Därefter betalar du ordinarie pris 99 kr/mån för 4 filmer/månad. För att undvika kostnader helt måste du avsluta din prenumeration inom 1 månad från och med registreringsdatum. Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktionserbjudande tidigare och du ska ha fyllt 18 år. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 31/10 2010. Ångerrätt i 14 dagar gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar