Den här rätten är lätt att göra och passar bra att ta med sig i kylväskan när man ska på utflykt.
Inspiration har jag fått från Linas matkasse.
Vitlöksmarinerad rostbiff
Blanda 11/2 dl rapsolja, 1/2 dl soja och 3 pressade vitlöksklyftor.
lägg i 400g skivad rostbiff.
Potatissallad med solrosskott
ca 1 kg potatis (kokt och delad i mindre bitar)
Blanda 4 msk rapsolja, 2 msk vitvinsvinäger, 1msk vatten, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Finhacka 1/2 gullök och 1/2 kruka färsk dill. Skölj och grovhacka 1 pkt solrosskott.
Blanda alla ingredienser med potatisen.
Smarrigt. Egen potatissallad slår ju köpt med hästlängder.
SvaraRaderaJa visst är det gott. Denna sommar har jag gjort många varianter på potatisallad för det är såå gott
SvaraRadera