En riktigt god smakupplevelse blev det när jag marinerade jordgubbarna i Fläderlikör.
Bjöd på denna dessert på midsommarafton och den blev riktigt uppskattad:)
Det här blir mitt bidrag till tema: jordgubbar i månadens gröna hos Polichinelle
Marinerade jordgubbar 4 portioner
1 liter jordgubbar
1 dl grovhackad citronmeliss
1 dl Holler organic Elder Flower (Biostilla)
Snoppa jordgubbarna och dela dem i halvor.
Blanda i citronmeliss och likör låt det dra i ca 1-2 tim
Servera med grädde och ev vaniljglass
Vad gjorde ni under midsommarhelgen?
Ni som följer mig på Instagram vet att jag har vandrat i ett naturreservat i Kopparberg under helgen. Jag kommer göra ett eget inlägg om det så småningom.
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar
Mums! Jag har jordgubbar i allt nu! Skulle kunna leva på det tror jag!!
SvaraRaderaKram Jenny
Ja jag med visst är det gott:)
Radera