måndag 27 juni 2016

Marinerade jordgubbar

En riktigt god smakupplevelse blev det när jag marinerade jordgubbarna i Fläderlikör.
Bjöd på denna dessert på midsommarafton och den blev riktigt uppskattad:)
Det här blir mitt bidrag till tema: jordgubbar i månadens gröna hos Polichinelle
 
Marinerade jordgubbar 4 portioner
1 liter jordgubbar
1 dl grovhackad citronmeliss
1 dl Holler organic Elder Flower (Biostilla)

Snoppa jordgubbarna och dela dem i halvor. 

Blanda i citronmeliss och likör låt det dra i ca 1-2 tim
Servera med grädde och ev vaniljglass

Vad gjorde ni under midsommarhelgen?
Ni som följer mig på Instagram vet att jag har vandrat i ett naturreservat i Kopparberg under helgen. Jag kommer göra ett eget inlägg om det så småningom.

Ha det gott 
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar

2 kommentarer:

  1. Mums! Jag har jordgubbar i allt nu! Skulle kunna leva på det tror jag!!

    Kram Jenny

    SvaraRadera