söndag 18 augusti 2013

Liverpool


Efter att vi varit en vecka i Wales var det nu dags att åka till Liverpool. Jag hade bokat ett hotell som inte låg mitt i centrum utan tagit ett som låg lite utanför med gratis parkering. Hotellet hette Blenheim Lakeside Hotel och var ett litet gulligt hotell med pub och restaurang och trädgård. Det låg fint i närheten av Liverpools största parker Sefton Park. Hotellet hade bra service och det var fräscht det som var på minus sidan var att det inte fanns hiss och att det var dåliga fönster, man hörde bilarna utanför så tydligt som om de skulle ha kört inne i rummet.


Under de två dagarna som vi var där lät vi bilen stå kvar på parkeringen och sedan gick vi eller åkte taxi dit vi skulle.

Den bästa matupplevelse under vår 10 dagars resa var när vi åt på Jamie Olivers.
Det var verkligen höjdar mat och bra service:)

En utav dagarna hade vi tema: Beatels vi var på Beatels story en riktigt häftig upplevelse.


Senare på kvällen gick vi till Penny Lane som låg ca 30 minuters gångväg från hotellet.
Beatles skrev gärna om platser från sin barndom Penny Lane är en sådan plats.


Liverpool vilken vacker stad. Här finns mycket att se och uppleva hit vill jag åka tillbaka:)
6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du bjuder på, de i inlägget från Wales är så härliga att njuta av! Kul att resa runt och få se så mycket som ni gjort och att dessutom ha lite av tema på turen.

  Besöket på Olivers restaurang är vi inte avundsjuka på, nej då inte alls... :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig resa ni haft. Åååå, kan tänka mig att Jamie Oliver inte gör någon besviken, mums! Skulle gärna ta mig en matbit där. Säg, vad åt ni för nåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åt bl.a lax med citrus, bläckfiskpasta, limoncellopaj, grönsaksröror,m.m Ja där kan jag tänka mig att äta igen:)

   Radera
 3. Liverpool bliir jag nyfiken på, besöka Jamie Olivers restaurang hade jag gärna gjort. Själv åker jag till London om två veckor, ska bli superkul, har aldrig varit där. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillade Liverpool det är helt klart värt att besöka:)
   London vad kul jag ska dit i Sep med några vänner ska bli kul jag har inte heller varit där förut. Du är där före mig så du kanske kan ge mig lite tips:)

   Radera