Gröna medelhavsbiffar ca 10st (recept från kokboken Maten är min medicin)
1 grön chili
2 dl finhackad färsk spenat
1 dl soltorkade tomater
100 g getost
1 broccolihuvud
2 ägg
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad oregano
1 tsk torkad basilika
1 dl majsströbröd
Sätt ugnen på 200°
Finhacka chilin och spenaten
Klipp de soltorkade tomaterna i små bitar.
Skär getosten i små bitar.
Mixa broccolin, både buketten och stammen, med ägg, kryddor och chili
Blanda i spenat, tomater och getost (mixa inte)
Blanda i ströbrödet låt stå i 10 minuter
Rulla till biffar/dolma och grädda i 20 minuter
En mysig helg har jag haft. I fredags eftermiddag åkte vi till Tranås. Där vi hade hyrt en liten stuga över helgen. Under lördagen gick vi runt lite och kollade in staden Tranås och sedan besökte vi en kyrka där vi kunde tända ljus för de nära som lämnat jordelivet.
På lördags kvällen var vi och tittade på musikalen Annie som spelades i Ydre kulturcenrum, en riktigt bra musikal.
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Intagram@millashalsoblogg och Twitter@millafunderar
Maten är min medicin... låter som en intressant kokbok,
SvaraRaderaoch biffarna låter spännande och goda så dem ska jag laga vid tillfälle.
Allt gott!
Kram Birgitta
En annorlunda kokbok som ger inspiration 😊
RaderaVilka goda biffar!
SvaraRaderaYes😊
RaderaLåter så gott. Ska be mannen laga :)
SvaraRaderaHoppas ni gillar biffarna😊
Radera