söndag 28 oktober 2012

Familjen Addams

                                                                     Bild:google
I fredags var det äntligen dags att få se musikalen Familjen AddamsÖstgötateatern. Har längtat efter det sedan i somras. När vi kom till Norrköping mötte min kusin upp oss och sedan åt vi en riktigt god middag på en Indisk restaurang i närheten av teatern. När jag var liten följde jag serien familjen Addams, så det var riktigt roligt att se en musikal på denna säregna familj.
I musikalen har man valt att ha kärlek som tema:  "Tonårsdottern Wednesday blir kär. I en helt vanlig ”normal” kille. Och nu ska hans föräldrar komma på besök"

Den här kvällen bjöd på en magisk teaterföreställning skådespelarna, dansarna, ljussättarna m.m har gjort ett strålande jobb. Petra Nielsen är som gjord för rollen som Morticia, man blir verkligen glad och uppfylld av att se den. Jag vill se den igen, får se om vi åker och kollar på den när de flyttar uppsättningen till Linköping februari - maj 2013.

I går var det första programmet på mitt favorit program Så mycket bättre. Har varit lite osäker på kombinationen på artister i år men i går var det riktigt bra. Den bästa låten var Darins vad tycker du?

 Ha en riktigt skön söndag:)

6 kommentarer:

 1. Härligt med teater.. Håller med om Darin men gillade Miss Li väldigt mycket också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Miss Li var oxå bra :)
   Teater är så kul:)

   Radera
 2. Vi spelade in avsnittet igår eftersom vi inte var hemma så vi ahr söndagskvällens tv-tittande räddat:)
  Så kul att gå på teater, det gör man verkligen alldeles för sällan.

  SvaraRadera
 3. Darin var absolut bäst! Ser fram emot lördagens avsnitt, otroligt mysigt program.

  SvaraRadera