Såg en bloggutmaning igen och kan inte låta bli att lämna ett bidrag. Den här gången är det hos Dagmar’s Kitchen med utmaningen: "nyttifiera ett bakverk".
Mitt bidrag blir förra årets blandning av lussebullar :)
Klicka här för att se receptet..
Ja jisses, nu är det inte långt kvar till det är dags att baka till goda lussebullar igen...
SvaraRaderaGott att ha lite annan smak på dom.
Ja fort går det dagarna bara rusar förbi :)
RaderaLåter onekligen som en spännande kombination!
SvaraRaderaPåminner mig om Kiviks äppelglögg med saffran och apelsin som fanns för några år sedan.
Det var en spännande glögg oxå :)
RaderaÅh, vad sugen jag blir på saffransbullar! Jättegott att baka med dinkel och bovete tycker jag också. Ibland är det tur att man inte har allt hemma, för då måste man experimentera lite ;-)
SvaraRaderaJa, att baka med bovete blev riktigt bra :)
RaderaJag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.
SvaraRaderaGiller de där bullarna också. Jag brukar göra saffransskorpor efter Leila L. recept - supergoda till saffranste.
Jag sparar din sida så jag kan komma åter.
Tack
Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.
Kul att du hittade till mig :) Spännande med hälsoblad det ska jag kolla in :)
SvaraRadera