En härlig kombo med chili, ingefära och vitlök är det i den här fiskrätten. Grundreceptet kommer från en gammal Buffe tidning, men jag har gjort om receptet lite.
Chilifisk med cashewnötter
    600 g fryst torskfilé 
    1/2 tsk salt
    50 g smör
    1/2 dl sesamfrön
    1 dl grovhackade cashewnötter
    1 tsk sambal oelek
    1 pressad vitlöksklyfta
    1/2 lime pressad
    6 - 8 körsbärstomater
Lägg den halvtinade fisken i en ugnssäker form och salta.
Sätt ugnen på 225°
Smält smöret och rör i sesamfrön, nötter, sambal oelek, vitlök, limejuice. 
Bre blandningen över fisken. 
Stek i mitten av ugnen i 20-30 minuter. 
Dela tomaterna 
Lägg i tomaterna efter 15 min runt om fisken och ställ in fisken igen i ugnen.
Servera med potatis och sallad.
Ett högt tempo har det varit här hos mig efter semestern, så nu är det dags att bara vara.
Sköna söndag helt enkelt :) Det som står på agendan i dag är tvättstugan, planera min träningsvecka, läsa ut en bok och ikväll är det Hathayoga:)
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @milashalsoblogg och Twitter @millafunderar
 


 
 
Mums! Ha en fin söndag!
SvaraRaderaTack desamma😊
Radera