söndag 8 februari 2015

Blandade tips :)

En vecka som började med en del förberedelser inför en tjejhelg i Sälen. Men när halva veckan gått blev jag dunderförkyld och problemet var inte snuvan utan bihålorna i vänstra delen av ansiktet/ mun och tänder. Mina vänner fick bli Sinupret (växtbaserat läkemedel för bihålor) Nasonex (nässpray för bl.a bihålorna) och smärtstillande tabletter. Så någon Sälen resa blev det inte för mig utan jag fick vara hemma och ta det lugnt :(  Snuvan är i dag nästan borta men bihålorna är långt i från bra.

Jag tänkte i alla fall ge er lite tips på hur jag förberedde mina längdskidor, vilken mat som jag hade förberett och fryst in och sedan ska ni få lite film tips.

Jag är inte så bra på att valla utan jag hade köpt fästtejp märket Swix och satt på funkar riktigt bra.
Den håller +5/-20°C kostar ca 150kr se hur man gör här nedan



En riktigt god gryta att ta med om man är på fjällsemester är Kinagrytan med curry


Vill man se en charmig film som handlar om mat så kan jag varmt rekommendera
100 steg från Bombay till Paris



Vill man se en film som passar vuxna och barn över 11år så se den nya uppdaterade filmen
Pojken med guldbyxorna. Den har sin charm även om jag tycker bättre om den gamla serien från 70-talet :)


6 kommentarer:

  1. Men vad tråkigt att du inte kom iväg till Sälen :( Skönt iaf att du är på bättringsvägen. Här har det oxå förberetts med grytor och annat inför sportlovet i helgen. Dessutom lagade jag din gröna sparrissoppa, som fick tummen upp av alla här hemma. Supergod! Ha en bra vecka! Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Så tråkigt att du inte kunde följa med på tjejhelgen men skönt att du är på bättringsvägen!
    Vi kan också rekommendera "100 steg från Bombay till Paris", vi var och såg den på bio och blev väldigt förtjusta i den. Vill ha den på dvd så att vi kan se den när vi vill. :)
    Kramizar och ha en fortsatt fin vecka!

    SvaraRadera
  3. Så trist att du missade tjejhelgen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig, det ska gudarna veta. Hoppas du snart är piggare och kan hitta på något trevligt. Här har solen i alla fall strålat idag, och då känner man sig genast piggare. Må så gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är piggare men har så ont i en tand så det blir tandläkaren i morgon. Vi har haft underbart väder här några dagar det underlättar när det känns lite jobbigt :)

      Radera