En härlig kombo med chili, ingefära och vitlök är det i den här fiskrätten. Grundreceptet kommer från en gammal Buffe tidning, men jag har gjort om receptet lite.
Chilifisk med cashewnötter
600 g fryst torskfilé
1/2 tsk salt
50 g smör
1/2 dl sesamfrön
1 dl grovhackade cashewnötter
1 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 lime pressad
6 - 8 körsbärstomater
Lägg den halvtinade fisken i en ugnssäker form och salta.
Sätt ugnen på 225°
Smält smöret och rör i sesamfrön, nötter, sambal oelek, vitlök, limejuice.
Bre blandningen över fisken.
Stek i mitten av ugnen i 20-30 minuter.
Dela tomaterna
Lägg i tomaterna efter 15 min runt om fisken och ställ in fisken igen i ugnen.
Servera med potatis och sallad.
Ett högt tempo har det varit här hos mig efter semestern, så nu är det dags att bara vara.
Sköna söndag helt enkelt :) Det som står på agendan i dag är tvättstugan, planera min träningsvecka, läsa ut en bok och ikväll är det Hathayoga:)
Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram @milashalsoblogg och Twitter @millafunderar
Mums! Ha en fin söndag!
SvaraRaderaTack desamma😊
Radera