söndag 3 februari 2019

Padron med citron och parmesan

Köpte padron för första gången härom dagen, som  fanns i lådan "Ät  Snart"
Jag har inte ätit eller tillagat denna lilla gröna paprika förut. Den passar som tilltugg före maten eller som tillbehör till maten.


Padron med citron och parmesan
20 st Padron
1/2 tsk paprikapulver
1/2 msk färskpressad citronjuice
50 g finriven parmesanost
2 msk olivolja
1 tsk flingsalt
Stek de små paprikorna i oljan i en het stekpanna. 
De ska få rejält med färg, rör mellan varven
Strö på flingsalt och paprikapulver
Häll i citronjuicen och toppa med parmesan servera.

Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på instagram@millashalsoblogg

7 kommentarer:

  1. Jag köper och provar nya produkter allt för sällan. Kör mest på gamla beprövade. Kommer du köpa denna padron fler gånger?

    Jag försökte i dag igen att byta ut din länk på min blogg men det visar ändå att det var tre månader sedan senaste inlägget. Kommer dock till aktuell sida när jag klickar på länken.

    Ha en bra vecka! Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Kommer absolut köpa padron igen det var riktigt gott��
    Tack för att du försökte med länken, den kommer väl igång igen så småningom. Vet att det var så för flera år sedan oxå och sedan funkar den bara igen��

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig smakat dem, bara köpt hem, låtit ligga för länge, slängt dem igen. Med ditt recept måste jag testa igen och komma till skott att tillaga dem med

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  4. Vi tillagar dem ofta i Spanien och där har jag fått lära mig att man måste akta sig, ca var 10 är stark!

    SvaraRadera