onsdag 1 juli 2015

Kall marinerad kycklingfile

Kall marinerad kycklingfilé är riktigt gott har bjudit på den båda gångerna när mina barn har tagit studenten. Passar riktigt bra på buffebordet.
Till buffé har jag räknat 100g kyckling per person om det inte är buffé räknar man ca 200g

Kall marinerad kycklingfilé
6 fileer
Stek filéerna i ugnen ca 200g med salt och svartpeppar ca 40 min tills de är klara och låt svalna. 
marinad
11/2dl rapsolja
11/2dl flytande honung
11/2 dl balsamvinäger
3 krm svartpeppar
3 tsk salt
3 st vitlöksklyftor
timjan färsk
Skär filerna i mindre bitar och häll på marinaden.
Låt stå kallt under natten.

Ha det gott
Kram Milla
Följ mig gärna på Instagram@millashalsoblogg och Twitter @millafunderar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar