onsdag 31 oktober 2012

Brytsaffransbullar med apelsin och vitchoklad

Såg en bloggutmaning igen och kan inte låta bli att lämna ett bidrag. Den här gången är det hos Dagmar’s Kitchen med utmaningen: "nyttifiera ett bakverk".
Mitt bidrag blir förra årets blandning av lussebullar :)

                                                        Klicka här för att se receptet..

8 kommentarer:

  1. Ja jisses, nu är det inte långt kvar till det är dags att baka till goda lussebullar igen...
    Gott att ha lite annan smak på dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fort går det dagarna bara rusar förbi :)

      Radera
  2. Låter onekligen som en spännande kombination!
    Påminner mig om Kiviks äppelglögg med saffran och apelsin som fanns för några år sedan.

    SvaraRadera
  3. Åh, vad sugen jag blir på saffransbullar! Jättegott att baka med dinkel och bovete tycker jag också. Ibland är det tur att man inte har allt hemma, för då måste man experimentera lite ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.

    Giller de där bullarna också. Jag brukar göra saffransskorpor efter Leila L. recept - supergoda till saffranste.
    Jag sparar din sida så jag kan komma åter.
    Tack

    Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.

    SvaraRadera
  5. Kul att du hittade till mig :) Spännande med hälsoblad det ska jag kolla in :)

    SvaraRadera