söndag 2 oktober 2016

Rödbetstzatziki

Rödbetstider och vad mycket gott man kan göra med dem.
Här kommer ett lätt och gott tillbehör.

Rödbetstzatziki
1 rödbeta
2 dl turkisk yoghurt
1 vitlöksklyfta
1 äpple
salt, peppar
Koka rödbetan mjuk.
Skala under rinnande vatten och låt svalna.
Riv rödbetan grovt.
Skala och riv äpplet.
Blanda yoghurt och pressad vitlök.
Tillsätt riven rödbeta och rivet äpple och rör om.
Smaka av med salt och peppar.


En bra helg börjar ta slut och uppladdning för en ny vecka börjar.
Igår var jag på en riktigt bra föreläsning det var Lofsan som var föreläsare och temat på föreläsningen var: Hållbar livsstil, hälsosam succé och skillnaden mellan att träna för prestation och hälsa.
Idag har jag maken och dottern vandrat i naturreservatet Kindla, en trollskog som är riktigt kuperad på sina ställen. 
Önskar er en riktigt bra vecka, tänk det är redan oktober:)

Ha det gott
Kram Milla
följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar